Rob und Janneke

Rob und Janneke's Opties

Super toll dat jullie ons gevonden hebben! Wij staan nu al te popelen om eine verrücke Schlagershow of iets anders op jullie podium te brengen! Maak hieronder een keuze waarin wij iets voor jullie kunnen betekenen.
We zijn te boeken in samenwerking met Star Licht en Geluid of via het reeds aanwezige geluid.
Voor Stimmung garantie zijn jullie bij ons aan het juiste adres, ook voor eine Party op een kermis draaien wij onze Händen nicht um.

In samenwerking met onze Kapelmeister Harrald van Star komen we met het VW T1 busje met geluid en toveren wij je terras om in een echte Deutsche Biergarten met Riessen Stimmung.

Wir lieben es om voor het wat oudere publiek weer een ‘Aha Erlebnis’ op te roepen met lekkere Böhmische muziek of die gouwe ouwe Schlagers als währe es Immer wieder Sonntags.

We hebben ook de nodige ervaring in Haus om een groot event te presenteren. Vooral als dit in combinatie is met muziek willen wij graag de brug bouwen tussen het publiek en het podium met de daarop aanwezige artiesten.

Dit feestje vinden wij zelf ook richtig Spitze! De vastenaovend is ons met de paplepel ingegeven. Heerlijk om wat Duitse liedjes af te wisselen met wat ‘schele wazel’ en interactie met het publiek.

Om je bruiloft, personeelsfeest, verjaardag of ander jubileum tot een onvergetelijke herinnering te maken, zijn wij de juiste sfeermakers! Door middel van leuke interacties verbinden we alle gasten (van groot tot klein) met elkaar op jouw feest!

Een feest wordt pas een feest als Rob und Janneke zijn geweest!

Klinkt dit interessant?

Neem dan direct contact met ons op!